Bilde 24.11.2016, 20.09.59.jpg

Janine Häggdahl

Jag har tränat på Superstark Gym nu i ca. 2mån. Före det så bestod min träning mest av någon länk nu som då.

Det jag gillar med Superstark Gym är att man får väldigt bra med stöd och undervisning i träningen. Eftersom jag inte tränat på gym så mycket förr så har det känts tryggt att alltid veta att övningarna anpassas enligt ens egen förmåga och att man aldrig är ensam. Det är nästan som att ha en egen PT!

När jag tidigare tränat på gym var det mest bodypump, spinning, body gympa m.m. och där trodde jag att jag gjorde alla övningar rätt men efter att jag tränat här har jag märkt att min teknik verkligen inte varit rätt!

Själva träningen blir aldrig tråkig eftersom det är stor variation i wod:arna. Man vet aldrig vad man kommer att träna förrän man kommer till gymmet och det har jag tyckt varit roligt och spännande. Det här innebär också att det ibland är korta och intensiva pass eller längre och mera uthållighetsinriktade pass. Övningarna kan ändå anpassas enligt allas förmåga samtidigt som vi uppmuntras att våga utmana oss själva.

Jag tycker det känns som man har fått en jättebra gemenskap med alla andra som tränar där och vi peppar varandra samtidigt som man blir utmanad (finns en del tävlingsinriktade medlemmar..).

Jag kommer absolut att fortsätta träna hos Superstark Gym för jag märker redan framsteg och har äntligen börjat tycka att träning också är roligt!