Heli superstark.jpg

Heli Masa

Olen aloittanut kuntosaliharjoittelun 20 vuotta sitten. Taukoja ja vähemmän aktiivisia jaksoja on toki ollut ja joskus harjoittelu on jäänyt jopa pariksi vuodeksi kokonaan. Noin neljä vuotta sitten innostuin toiminnallisesta harjoittelusta ja kovan harjoittelutahdin myötä kunto kasvoi nopeasti. Parin vuoden jälkeen treenimotivaatio kuitenkin hiipui ja tahti harveni niin, että viimeisin vuosi on tullut treenattua todella laiskasti.

Sitten kuulin kaverilta, että Sepänkylään, ihan kävelymatkan päähän kotoani, on avattu Superstark Gym, joka on kuulemma "aika mageen näköinen paikka". Tulin kokeiluviikon treeneihin ja hurmaannuin täysin. Kadonnut treenimotivaatio löytyi ensimmäisen treenin hikilammikosta.

Superstarkilla parasta on kaikki se valtavan suuri tila ja huippulaadukkaat varusteet: painonnostovälineet, voimistelurenkaat, kelkat ynnä muut. Se on oikeasti todella hieno mesta - juuri sellainen ympäristö, mistä tietää saavansa voimaa. Ohjatut treenit ovat hauskoja ja monipuolisia, ei kuitenkaan mitään turhaa hifistelyä ja kikkailua. Voimatreenissä panostetaan hyvään tekniikkaan ja jokainen treenaaja saa henkilökohtaista ohjausta liikkeisiin. Tavoitteeni on päästä samaan kuntoon kuin missä pari vuotta sitten olin - ja tietenkin siitä vielä pidemmälle! Haluan jaksaa kääntää niitä isojakin traktorinrenkaita ihan ilman apua ja nostaa tangossa taas muitakin levypainoja, kuin ihan pienimpiä.

Tykkään siitä, että Superille voi tulla rennosti omana itsenään. Treeniporukka on kiva ja omistajat ovat osa jengiä. Bonuksena Superilla saa vieläpä hyvää kielikylpyä, kun salilla puhutaan sekaisin ruotsia, suomea, englantia ja norjaa. Olen todella fiiliksissä Superista - vuosien varrella olen tutustunut moniin saleihin, mutta kyllä tämä on ehdottomasti se paras paikka.