Mikko superstark.jpg

Mikko Laine

Olen Mikko Laine ja harjoitellut Superstark Gymillä nyt noin kuukauden. Aikaisemmin olen harrastanut monia eri lajeja kuten jääkiekko, jalkapallo sekä juoksu, mutta viimeisten neljän vuoden aikana lähinnä käynyt kuntosalilla ja satunnaisesti lenkkeillyt. Harjoitteluni on koostunut CrossFitista, kehonpainoharjoittelusta ja normaalista salitreenistä, mutta eniten on kiinnostanut juuri sellaiset treenit joissa on hyvä ja motivoiva valmentaja, sekä tsemppaava ryhmä.


Tämä kaikki löytyikin Superstak Gymiltä, ja periaatteessa ensimmäisen kokeilukerran jälkeen oli selvää että otan itselleni jäsenyyden. Edellä mainitun lisäksi isona plussana on vielä mahdollisuus tehdä oma treeni mikäli ohjatut eivät sovi omaan aikatauluun, tai jos haluan tehdä jotain muuta. Myös treenitila on juuri hyvin valittu tämäntyyppiseen harjoitteluun ja sieltä löytyykin jo lähes kaikki tarvittavat välineet (lisää on kuulemma pikkuhiljaa vielä tulossa).

Koska ohjattuja tunteja on usein ja ryhmäkoot pysyvät sopivan pieninä, valmentaja(t) ehtivät aina tosi hyvin ohjaamaan jokaista osallistujaa, oli mukana sitten ensikertalaisia tai kokeneempia. Ja koska kaikki harjoitteet voidaan skaalata osallistujan mukaan, voi jokainen tehdä juuri sillä tasolla kuin itselle on parasta ja päivän kunnon mukaista.

Aikaisemmin kun olen harjoitellut muualla, aina välillä on tullut se hetki kun olisi tarvinnut lisää motivaatiota, tekniikkavinkkejä tai kokonaan jonkun toisen suunnitteleman ohjelman että into olisi säilynyt. Nyt ei ole ensimmäinen kuukauden aikana kahta samanlaista treeniä ollut, ja uutena lisänä itselle on tullut monia eri harjoitteita. Lisäksi tuntuu siltä että olen nyt saanut omasta harjoittelusta paljon enemmän tehoa irti kuin pitkään aikaan! Myös koko porukan yhteisöllisyys ja ryhmähenki on ollut mahtavaa!